torsdag

idag så har det inte hänt nått speciellt på skolan. på gympan hade vi baseball och det var kul. i slutet så skulle vi springa tre varv men efter första varvet så kom nicke gående på gångvägen så då gick jag till han och när jonna hade sprungit tre varv så lossades jag att jag hade sprungit med henne. när jag kom hem så undrade mamma om jag ville följa och handla så då for vi till coop sen till coop bygg och senare till supermarket. tog två timmar. ikväll ska jag nog vara med ebba efter hennes träning. har pratat med Johanna och berättat att jag tog mej till hamn på lördag. sen så ringde jag elias och frågade om han skulle bo i hamn då, han trodde det men jag skulle ringa på lördag.

DAGENS OUTFIT


sämst bild osv
Svart tröja med dragkedja H&M 249kr
svarta stuprörs byxer cheap monday, fick av en kompis

 på matten idag så gjorde jag inte så mycket, jag och kevin satt och pratade om vad vi tror att alla kommer att bli i framtiden.
^ gammal bild från en matte lektion

fick tillbaka gammla engelska prov eller tester. lärarn ville veta vad vi kommer ihåg. gramatiken gick skit för mej. varför ska man kunna det ? det viktigaste är väll endå att kunna prata och första språket? jag skiter väll i grramatiken och gramatiken hatar mej. kommer kanske ihåg det medans vi pratar om det. men sen när vi börjar med nått nytt så glömemr jag det lika fort som jag lärde mej det. fick G och G+. fyfan så dpligt. jag skämms! men det var ju ifersej direkt efter sommaren, men endå. jag vet att jag kan göra bättre. ingegerd pratar nu om att vi ska ha prov i geografi, jag behöver inte få panik, för geografi vet jag att jag är bra på. asså på länder städer osv. så det är ju bra. men sen så håller vi på med ett eget arbete på NOn som ska ha nått med miljön att göra typ. jag och Jonna jobbar med etanol. vi skulle ha nått annat men vi hittade inget på internet så vi bytte. imorgon är det äntligen fredag. fast denna vecka har faktiskt gått välldigt fort. ikväll så ska jag nog se : vem kan slå filip och fredrik. såg lite av det i tisdags, rätt kul faktiskt. har matte läxa till imorgon. orkar bara inte!
ska slänga in ett inlägg ikväll
PUSSTell me!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0