tisdag morgon

vaknade vid sju för jag hade glömt stängt av larmet på mobilen men jag somnade om och blev då väckt vid halv elva av att nicke ringde, men han skulle ringa upp på en timme. men jag lyckades inte somna om så jag satte mej här i stället. det var meningen att Jonna skulle sova hos mej, först gick det men sen ringde hennes mamma upp.

igår på dagen mötte jag jockie och jerran utanför björk. dom knackade på ett fönster där dom trodde att murvell ( adam ) och salsbring var och då kom en skita sur lärare och frågade vad vi ville  osv.  efter ett tag kom Johanna och robin och då följde vi med murvell och salsbrings klass till norrvalla för att dom skulle ha cooper ( stackarna )efter ett tag kom Jonna ( korv jonna som hon nu kallas för att hon var den som höll i korven hela tiden när vi grillade och när vi gick där ifrån så höll hon fortfarande i den ) sen när dom var klara så orkade inte salsbring gå så han hängde först över jockies axlar och sen över mina, men då såg jag en kundvagn och sa att vi kan ju skjusa han i den och då sprang jockie salsbring och robin genast dit, så salsbring satt i den och robin skjusade honom. vi for först till hemköp, men då halkade jerran och murvell efter men då vare nån som sa att dom kommer ikapp sen. när vi var nere i stan och satt på några bänkar och väntade där så gick murvell och jerran bara förbi och var rå sura. Jaha, då dissar vi tillbaka tänkte vi då. sen så gick vi iallafall ner clas ohlson och satte oss på en bänk där. Jockie och robin stoppade i två stycken hubbabubba packet i munnen och det var sånna dära stora tuggummin. rätt kul , dom fick jävligt stora kinder haha. och salsbrng hängde sej på räcket på rulltrappan och han var jätte lik stålmannen när han låg ner och hedde upp ena armen haha. folk glodde som sate. robin, salsbring och jockie tog bussen hem vid fyra. Moa kom då till stan men korv jonna skulle också hem så hon drog hon med. Jag och MOa gick runt och pratde och höll på och tog sedan kvart i fem bussen hem. sen vid sex tiden for Jag till edda med Jonna lillebror och hans kompis, hade ju lovat mami. vi for vid halv åtta och då drog och ajg förljde med Jonna.

idag så ska jag möta Korv Jonna på stan vid ett, få se vad vi hittar på. Jockie och robin skulle ringa Om dom skulle komma, det var inte säkert. imorgon äre skola, har inte saknat det, men jag vet inte om vi börjar åtta eller kvart över ;S
har iallafall basket på bis. så det betyder att jag typ slutar vid fyra.

måste prata med mami och papi om jag får sova hos Johanna på fredag, det gick för hennes föreldrar.
men ska äta nått osv innan jag gittar till stan, men slänger säkert in ett inlägg efter maten
PUSS!


Tell me!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0