lördag morgon

igår så somnade jag 23.00. var så trött! vaknade vad halv elva och gick ner till alles rum och hede på filmen die wilden kerle 2. sen gick jag upp och duschade efter att ha sett den två gånger. känner mej inte alls pigg idag. hoppas att de blir bättre ikväll. imorgon så ska jag nig vara hemma hela dagen. orkar bara inte gå ut. känner inte för nått. även fast det är min och nickes 8 månadersdag. just ja -  grattis nicke..
ska jag göra som vanessa säger  ? eller bara ligga lågt och hoppas på det bästa. näe nu ska jag sluta prata i gåter.

ikväll så hoppas jag på en härlig kväll med folket i hamn. dom brukar alltid få mej på bättre humör, speciellt med vikings alla skämmt haha. Johanna skulle vara där vid halv sex, skulle ringa jerran när jag var framme.
mina älsklingar:)! få se vilka mer som ska vara med, skulle ju ringa elias, men han och jerran är inte världens bästa - eller inte vad jag vet. minns ju hur det slutade sist.
sen så skulle ju vanessa ringa när hon kom från emelie:)
tack, behöver prata med henne, sen så ska jag prata lite smått med Johanna<3
^ vettiga människer, Jag lovar.
sitter och nöter låten Nomy - cocaine. skit bra låt=)
vad ska man nu hitta på då, känner inte att jag har så mycket att berätta. men snart bäre av till ume me boll i skola, det kommer att bli så jävulskt nice=) Jag och jonna kommer att fylla bussen med kex haha. näe, men hu länge tar det att åka buss till ume egentligen? kanske nån timme kanske ? - nämen det kommer aäkrt inte kännas så lång tid, jag kommer ju att sitta bredvid jonna så haha, mpnga skratt där kan jag lova haha=D Jag fattar inte hur människan gör, men hon gör alltid så man börjar skratta.   
sen så träffade jag ju rebecca på stan igår, oh herregud vad länge sen man var med den flickan, men på lördag så är hon min hela dygnet. då ska jag vara med henne, och  då måste vi göra nått kul=) men nu ska jag gå och göra annat, har ju inte skrivit nått vettigt ;)
XOXO

Tell me!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0