KVÄLL I HAMN

vid sex tiden ikväll så fick jag skjus av pappa till hamn. mötte Johanna vid ica och hon berättade att jocke och jonte var inne på ica och köppte godis, osv. eftersom att jag köppte cola till jocke när jag hittade en tjuga en gång så är det hans tur att bjuda. när vi kom ut ur ica så gick alla fyra till några bänkar bakom örjans och chillade där. sen gick vi till bowlingen och kollade på när folk spelade för vi frös så mycke. efter ett tag började vi gå mot kåken ( fritidsgård ).vi träffade elias där också sen vi ringde jerran men han var i ursviken men han skulle komma sen sa han. salsbring ( jonte ) spelade pingis medans jag jocke och johanna trängdes i fotöljerna. vid halv tie ungefär kom jerran och ville att vi skulle fara till bilisten men jag johanna och jocke stannade kvar. kåken stängde halv elva så då drog vi. jocke och jonte drog då men jag jerran johanna och emil var ute till elva, pappa kom och hämtade oss vid 23.20.  vi skjusade hem johanna så hon kunde vara ute längre=)
nu fattar jag vad jerran menar när han säger : hon bor ute i skogen
det var långt långt inne men huset var värsta BIG!

idag så hade vi matteprov och alla tyckte typ att det var det svåraste som vi har haft osv. slutade kvart över två - hade HK sista lektionen och vi har bytt grupper så jag är med emma s istället. efter skolan drog jag till nicke och var där till fyra.

igår så köppte jag och nicke godis för 130kr och en fruktsoda - inte syndes det mycke att man hade rört skålen men när jag kom till han idag så var den typ tom.

imorgon ska jag tvärt till stan och vara med jocke jerran och Johanna
& bilder från idag eller dom få jag tog lägger jag in imorgon när jag vaknar - eller då har ju lillebror datorn så jag lägger väll in dom vid middags tid skulle jag tippa.
efter maten så blir det att vara med Jonna, skita kul:)

blir så förbannad när jag läser en blogg och det står att en i våran klass ( alla vet vem du menar ) håller på att dricka, röka och är ute på stan ? - du känner inte ens den tjejen och du har tagit hennes bästa vän och alla tjejer i klassen gör grejer utan att bjuda oss - sen säger Ni att det är vi som dissar er ? ni frågar aldrig om vi vill vara med så inte konstigt att vi gör lite kul och kallar det för pyjamas party, sen går ni bara på jonna och inte mej - vadå är ni rädd för mej ? snälla - du skriver i din blogg att det är fegt att inte säga saker i värkligheten osv, men kolla på dej själv, det enda du gör ¨är att sitta på din blogg och hela tiden skriva, alla utom några..
och ´ja - jag ska prata med dej för du känner inte Jonna och det du skriver om henne är så jävla Fel ?

ska bli så skönt att vara ledig på måndag och tisdag, =)
kvällen var iallafall jävligt rolig, hoppas på att fara dit nästa helg igen=)
Jag och Jocke har slagit vad - blir han längre än mej före den 14 december ska jag ge han en tia, men blir han inte det så ska han ge mej en, sorry jocke men jag vinner:) vet inte vad vi har på boll i skola på onsdag - får väll gissa eller be Jonna kolla. åt från max idag - MUMMS!
Jonna den fuskisen hade inte språk idag så hon började nie medans jag började åtta, men hon hade med sej lite godis så jag förlåter henne haha. ska nog snart gå och sova eller se lite smått på tv, nicke skulle ringa när han kom hem men det kommet väll att bli sent antar jag och jag har säkert redan somnat då. Har inga pengar på mobilen längre, fyfan:(
min energie var på topp idag, jocke hade tre pack med dextablabla tabletter, värsta energie ruschen. kanske inte nyttigt men endå. men jag ångrar mej
här kommer bilderna

skolan=)
gårdagen=)Nu ska jag gitta
GODNATT=)

Tell me!
Postat av: MATILDA JUNKKA !

Hej Isabell... Jag är inte rädd för dig., kan vi inte bara ta ett snack på skolan istället för att alla ska bråka via datorn det är förjävligt omoget..;S

och ni behöver inte sprida rykten om pyjamas party? ni gör ju bara allt värre? om ni vill vara vänner med oss äre ju klart man bjuder alla , men ni undviker oss bara.

2008-09-27 @ 16:53:41
URL: http://matildaju.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0