15 september

idag så väckte pappa mej tio över sju. kom iväg till skolan halv åtta. dagen började med läsning, sedan engelska - svenska - tyska
Jag evve och emma älsakr det så mycke ? 55 minuter, man orkar värkligen inte

sen hade vi iallfall musik och vi har en låt vi tränat på och nu skulle vi comp till. Jag skulle sjunga. vi har alltid tönt låtar på musiken inte sånna "morderna" låtar. sen hade vi iallfall lunch och jag och Jonna körde tian. istälelt för att man han ha en krona har man en tia och det gör så mycket ondare! sen hade vi iallafall träslöjd. jag och Jonna är inte så seriösa på den lektionen. i slöjden har dom en jätte stor kvast, asså märkligen big och så satte jag mej på den och Jonna körde runt mej.
lite bilder från trä slöjdensen hade vi gympa, och vi hade orgentering, SUCK!
men jag och jonna tog alla kompasser nu så vi är klara eller först gick vi med matte och johan och sen med nils, vi gör ju så mycket själva=]. men nu har vi klarat ut alla men på torsdag så har vi cooper :O, jag kommer att dö med min kondis eller kan man ens kalla det för det ? vi ska springa fem varv runt norrvalla. det blir ungefär 2 - 2,5 km. förra året så klarade jag det på 10 eller 11 minuter, jätte sämst men jag kommer fan att få sämmre iår !
men jag måste rusa nu - ska till nicke, puss!

Tell me!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0