tillbaks till skolan

Dagen började med att man skulle ha NO i halvklass. Men läraren var sjuk så jag chillade i cafet med folk istället. Jonna dök inte upp så jag antog att hon var sjuk. Sen så hade vi Engelska, och efter det var det matte.

 
Mitt i lektionen så ringde Jonna och ville att jag skulle komma ut för nått hade hänt, så jag antod att det var därför hon inte var på skolan, men Erik skulle såklart jävlas och säga högt : izza, får man prata i telefon under lektionen ?
Så jag la bara på. Efter lektionen så stog Jonna vid skåpen, hon hade tydligen varit hos sjukgymnasten pga hennes rygg. Sen hade vi iallafall SO. Och sedan var det äntligen lunch. Det var ungspannkaka - Mumms. Efter jag och Jonna hade ätit klart så cyklade vi till edda där vi skulle ha gympa. Men innan så for vi förbi Viking och köppte lite godis. Det var när vi var på edda och väntade på att börja som magen började om igen, fan vad ont det tog. Men just före vi började så slutade det göra ont. På gympan så skulle vi bara ha lekar. Kul var det iallafall. När gympan var över så cyklade jag och Jonna till björkskolan och skulle kolla när salsbring slutade, tur för oss så hade han rast när vi kom. Men han slutade inte för om en och en halv timme så jag och Jonna orkade inte vänta så vi for till Jonna och åt mackor och kollade på TV.Ebba ringde och jag hade lovat att vara med henne så jag skulle fara och möta henne. Men när jag cyklade förbi norrhammar så träffade jag näti och Angelie så jag stannade och pratade med dom. När Ebba ringde så bad jag henne komma till norrhammar istället. Näti fick hämtning efter ett tag och angelie ville att jag skulle följa med ner till stan så när ebba kom så for vi ner till stan.


^ tjejerna på cykel

Vid fem tiden så började jag och Ebba cykla hem. När vi hade kommit upp för solbacken så var det en gubbe som var bakom oss och plingade och ville alltså köra om oss, när vi då flyttade oss mot vänster sida så skulle han endå vara bakom ebba. Sen när han äntligen cyklade om så sa han till mej : visst är det höger regel ?
Jag : Ja, då kan du ju köra på höger sida ?
Då vände han sej bara om och cyklade vidare.
Jag menar, vi flyttade ju oss mot vänster så han hade ju hela höger sidan för sej själv ? säger bara : irreterande!
När jag kom hem så gjorde jag mat ( ska ju vara barnvakt igen ) Det blev köttbullar och makaroner. Jag är köksmästare! Näe, men jag kingar haha! Nu ska jag vara med Ebba och Molly, så jag skriver mer ikväll antar jag.

UT&LEK NU FOLKETTrackback
RSS 2.0