STAN

skulle ta 15.25 bussen ner till stan så när jag var vid busshållsplattsen så märkte jag att det inte gick bussar hem fören vid 19.00 tiden så då var det bara att gå tillbaka hem och hämsta cykeln och börja cykla. när jag var vid kanalskolan så ringde mamma och pappa ( dom hade varit och handlat och wille var hos en kompis så jag hade låst efter mej ) mamma sa att jag var tvungen att komma hem igen för att dom inte hade någon nyckel. jag vart då irreterad men när vi hade lagt på så ringde hon upp igen och sa att om jag stannar vid statskyrkan så kommer dom och hämtar nyckeln. när jag äntligen var framme i stan så mötte jag Jockie och Robin. Vi gick först ner till dallaz, Robin och Jockie beställde ett barnskråv. efter det så gick vi runt lite osv, Jag skulle vara hemma 17.30 och deras buss gick 18.20 så jag vet inte vad dom gjorde under den tiden, men Jonna ringde, tänkte fara in till hamn men hon lät inte lika pepp. Om vi ska dit måste vi ha skjus hem, har ju buss pengar dit men inte hem. Måste bara lägga in en jävligt söt bild på RobinHaha, söt va:) ?
iallafall så har jag ringt Jonna men hon svarar inte, hon sa igår att hon hade tappat bort mobilen, men nu sa Mia, nån mobil hon har ringt från - hon sa iallafall att hon har hittat den, men varför svarar hon inte isåfall? Jaja, hon ringer väll upp snart.

På sången i fredags så bytte jag låt till The rose. Får väll se vilken som kommer efter den.
En låt som är oseriöst bra är Jonna the rapper, lyssnade på den hela tiden förut, slutade men nu har jag börjat om igen när salsbring sjunger den vars man än går eller så sjunger han meningen : I kissed a girl and i like it. så varje gång jag hör den låten tänker jag på honom;).
Men nu ska jag till Jeppe ett tag, Puss:)


Tell me!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0