snygga flätor

Ikväll så cyklade jag först ner till stan och mötte Angelie, Jessica & Oskar. Vi gick runt lite och gick bald annat till stadium och testade mössor. Jag och Jessica blev kära i en var som vi troligen ska köpa.

   

Visst är vi för snygga.
Mötte iallafall Robin vid 19.00 tiden utanför CK och då cyklade vi iväg till Jonna. Först ringde vi Elias och Jockie och tjatade på dom att komma men dom orkade inte stan sa dom så då orkade vi inte fortsätta tjata. Vi skulle se en film men boxern funkade inte så vi gick ner till karamelltåget och köppte godis och sedan så fick jag värsta ideen att göra fläter i hela Robins hår. CHECK THIS OUT:)

   

Sen iallafall när Jonna skulle hem så cyklade jag och Robin runt lite i stan osv, sen så ville vi ha tag i en telefon och ringa någon. Såklart var jag den som vågade. Två par gick förbi så jag frågade om jag fick låna telefon men ingen hade tydligen någon, men efter ett tag så kom dom tillbaka och sa att vi kunde fälja med till deras affär och låna en telefon. Så vi följde med. Jag ringde till Jessica och undrade om vi kunde komma, och hon var hemma hos oskar men det gick bra. När vi skulle börja cykla iväg jag och Robin så frågade Robin vars oskar bor och jag sa vid Morön och då sa han att han skulle fara hem för han orkade inte cykla endå dit för det blir för långt hem. Jag frågade om jag dissade honom om jag for men han sa att det var helt okej. Så jag cyklade till Oskar. Det var bara han och Jessica, vi såg på tv. Sen så fick jag ett sms av Jeppe så då ringde jag till honom. Sen var klockan 22.50 och jag skulle vara hemma 23.00 så det var bara att cykla hem. När jag kom hem så hade mamma och pappa vänner här och dom har nydligen köppt en hund. Så liten och söt. Vart direkt sugen på att köpa hund. Menmen, får väll se vad mamma och pappa skulle tycka om den saken. Men nu ska jag vara social på msn

Tjingeling!

Tell me!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0