Jessica

idag på skolan så for jag dit så jag var där vid 08.00 tiden men som sakt, så visade sej att vi började 08.30. iallafall så for vi till nordanå museum idag och skulle kolla in stick konst ? vi var där med våran syslöjds lärare ( även kallad fåret ) och när hon visade en tröja så frågade hon :
Vars kommer ullen i från ?
vi : Fåret
Just det - ullet kommer från fåret

Sate vad alla började skratta, men hon fattade inget. och sen vare kläder med hål i osv, rå konstigt. vem bär sånna kläder - seriöst!?

Iallafall på lunchen så var det fullproppat i matan men då såg jag Jessica (!?)sitta vid ett bord med angelie och det fans två lediga stolar vid dom så då gick jag och Jonna dit och satte oss. Jag och Jessica satt och pratade på om allt möjligt osv. Sen så bestämde vi att Jess skulle komma utanför klassrummet vid två och då skulle vi två ner på stan. vid halv två satt hon där och då såg våra lärare henne och eftersom att hon gick i våran klass förut så sa dom att hon kunde vara med på lektionen - det var nån som berättade om vad man ska tänka på när man säker jobb osv. Iallafall så cyklade vi ner till stan vid 14.00 tiden och mötte då oskar. Först for vi till Hemköp pch köppte chips. Där träffade vi Frida edström, Robin och Jockie. Iallafall så for jag, Jess och Oskar hem till Oskar och fixade dipp och chokladpudding och tog cippsen och gick ner till hans rum. Han gick och duschade och kvar satt jag och Jess pratade osv. For vid 16.00 tiden. När jag kom hem så var ingen hemma - skönt. Sen kom wille vid 17.00 tiden och skrek efter datorn, vi har krigat om telefonen - han ville ringa pappa men det ville inte jag för palla dra in dom i det. Mamma kommer iallafall hem vid 21.00 tiden, och då kanske han får datorn. Ringde Jess och berättade att jag hade glömt min HK & SO bok i hennes väska, så jag ska dit ( till oskar ) eller ska jag vänta tills hon ska hem så jag kan få tillbaka dom. ikväll så får vi väll se hure blir, vet inte om elias skulle ner till stan, kan inte ta mej till bergsbyn - annrs skulle jag dit och fara till klippan och vara med Frida. Men man är ju pank som vanligt dåda. Imorgon ska man till domstolen med klassen, börjar då 09.00, ska fara till Jonna, så jag är där vid 08.15 tiden. Efter skolan, man slutar ju 14.00 ska man ner till stan.

GÅRDAGENS KLADDBAKANDEDAGENS CHILLANDE ^ flickan är söt.
Menmen, ska nog slita mej härifrån - brorsans tur och jag är hungrig - har inte ätit än.
Jess ska ringa sen, så får väll fara dit.
Men jag slänger in ett inlägg ikväll
PUSS

Tell me!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0