13.15

Vaknade trött som sate men tvingade mej själv upp. Skoldagen började med läsning i 20 minuter sen vare engelska. Man skulle översätta text - som förut en är A och den andra är B. Jag var med Jonna och det gick väll bra. Sen hade vi iallafall svenska utan lärare så jag och ´Jonna gick ner till ett bord och jobbade flitigt.Sen gick vi tillbaka till klassrummet en kvart innan vi slutade och slog ihop två bänkar och lade oss på dom och chillade.

 

Sen så hade man tyska och jag gjorde tyska provet, jag tror faktiskt att det gick bra men jag vet inte om gramatiken gick lika bra..
Efter tyskan så hade vi iallafall musik. Vi skulle spela låten: jag vill ha en egen måne. Sen hade vi lunch, det var pyttipanna så jävla vidrigt. Åt med jonna angelie och näti. Sen så kom Rebecca, Amanda, Alle och Niklas och hälsade på. Nicke lovade att vänta eftersom att jag endå bara hade en lektion kvar och det var träslöjden, gjorde inte ett skit. men vi gick sluta 10 före. och eftersom att vi då inte hade nån idrott så slutade vi 13.15. Så jag och nicke for till honom. Såklart vara bara pytte lite kvar av godiset. Iallafall så kom Poppe efter ett tag och vi drog ut. När vi var på alhem så snackade jag med reb som var hos emil med Janki och alle men emil själv var och lanade. Så jag och Nicke drog dit. Krossade reb i singstar ännu en gång. Sen kom Jess och Oskar också. Sen vid 16.00 for jag hem för att äta. Väntar nu på att maten ska bli klar sen så ska jag tillbaka dit igen. Få väll se vilka som är där då. Men skriver mer ikväll.

sweet dreams are made of me


Tell me!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0