packmoppe

ikväll så har jag varit med nicke och micke. vi var först hos nicke och sen så åkte vi med mickes packmoppe till mej och körde singstar. efter ett tag så drog vi till jeppe. sen så fick man skjuts på packmoppen hem.
ska nu se andra avenyn och sedan plugga lite till tyska provet.
 hockey

Idag har man varit på skellefte hockey arena och kollat på kevins och albins hockey match. det blev bara jag och jonna som for dit. men jag har massa bilder att bjuda på

                 


 


Tyvärr slutade matchen med att albins lag förlorade med 9-4.
Sen efter matechen tog jag 15.15 bussen hem.
ska vara med nicke ikväll tror jag. fårse om vi ska till oskar och va med han och jess.
åkte buss med jess så vi pratade om att jag och nicke skulle fara till oskar och vara med dom två.
men jag har egentligen lovat mathilda och jonna, men jag får väll vara med dom imorgon dåra.
men skriver ikväll.

HOCKEY

gårdagen

igår så kom nicke till mej och vi for till maxi och köppte godis för 46spänn. sen vid 20.00 tiden for vi till honom och vid 21.00 tiden så for vi till VB. Där var alle, timmy, adam, kimme och rk. sen efter ett tag kom maria. Jag, timmy, nicke, och kimme åkte bobb från andra backen på vitberget. Jag och timmy på den ena och nicke och kimme på ´den andra. det varhur kul som hällst och jävlar vad man flög och fick pirr i magen. Jag lyckades hålla mej kvar där bak haha. sen så for jag och nicke till honom vid 21.45. då ringde jag pappa och undrade om han kunde hämta mej hos nicke vid elva tiden. så efter att han hade slutat jobbet så kom han vid ungefär 22.40 och hämtade mej. sen så ringde Jeppe mej vid tolv tiden nån gång så ja pratde lite med han.

Nu imorse ringde nicke och väckte mej vid tie och jag visste att det inte gav nått att somna om så jag gick hit och ska snart ta bussen till honom. så jag skriver efter att jag har ätit eller nått.

godermorgon 

HELG!

idag hade vi svenska prov. det gick rätt så bra faktsikt. sen NOn så gjorde vi bygg modeller. jag och jonna gör gympasalen. vi vart klara idag. vårat jobb vart inte så seriöst. vi komemr sfå IG, jag är helt säker hahahaha!

< snyggt va HAHASen så hade jag sång idag. Jag ska tydligen få en vikarie i ett år för min sånglärare ska flytta.
På HKn så gjorde vi lussebullar! så jävla gotttttt. sen när jag skulle ta bussen från stan så såg jag jess när jag satt på bussen och väntade på att alla skulle hoppa på så jag knackade typ sönder rutan och visade med hjälp av händerna att hon och oskar skulle ta samma buss som jag satt i.

Har världens sämsta låt på hjärnan som killarna som jag var med igår spelade upp för mej.
men den är så sämst så den blir bra.
nu ska jag vara social med andra

puss

doadidididiamdididu

ikväll var jag ebba & molly på maxi och köppte godis ( ovenligt.. ? ) man fick iallafall parfym prover så jag fyllde fulla fickorna. sen när vi kom till mej så såg vi svenssonsvensson och sen andra anvenyn. nu är nicke här så mer social kan jag tyvärr inte varaCIAO

ebba & molly

har just ätit och ska nu ringa ebba och mollyturkiet skulle inte sitta fel nu !
bild från turkiet i maj 2008

dream dream and dream izza

BIO

ikväll for jag och nicke på bio med jess och oskar. Jag valde film och det blev twighlight så jävla bra val av mej! den var fan rå bra. den är egentligen från femton så jag och jess fick inte se den men vi tog oss in. Killen som var vampyr var så snygg!!!!! jag rekomenderar er alla att se den!! tyvärr orkar jag inte beskriva vad den handlar om, men se den! sen efter filmen var slut frog jag och nicke till mej och såg sanningens ögonblick.  Ska nu duscha och sedan se lite TV eller plugga svenska, har inte gjort det på hela helgen fast jag lovade mej själv att göra det. Imorgon ahr jag och jonna musik uppvärmning, hoppas att det går bra! Men ska som sakt duscha nu..

TWIGHLIGHT

KALLT OK ?

pappa skjusade mej till hamn mellan sju och åtta, mötte då johanna vid ica. när vi kom till kåken upptäckte vi att typ ingen var där så då ringde vi elias och han kom dit då. när vi gick ut så mötte vi jerran och viking som skulle träffa bultaz och jockie. och andra gången vi tre gick ut så träffade vi dom igen. Alla stod och väntade på philip som aldrig kom så efter lite tjatande på elias så drog vi till albatross. sen väntade vi på philip där. efter ett tag drog jerran och viking. efter ett tag så orkade vi inte vänta längre på han för vi frös nå så jävulskt så jag johanna och elias gick tillbaka till kåken. träffade då anna och pratade med henne. sen 22.40 fick vi hämtning av johannas pappa som skjussade hem mej.

 < Jerran   < Johanna   < Viking   < elias

Bilder sen i sommras har tyvärr inga nya på dom.
Imorgon ska jag vara med Jonna. Får väll se om dfe blir bowling eller bio. Men nu ska jag se ett avsnitt av andra avenyn så jag skriver imorgon när datorn är ledig.sweet dreams..

vaxning på g

ikväll så var jag och nicke hos han en stund, sen ringde jenny och micke och undrade om vi ville komma till bergsbyn så vi drog dit. vi skickade iväg adam och mange till att fara och köpa godis. medans dom var borta så bytte jag och nicke kläder och micke och jenny och vi lossades vara den personen som vi hade bytt kläder med. haha det var rå chill, men när adam och mange kom tillbaka så ville nicke och micke byta tillbaka kläder. Sen fick jag och jenny ideen att vaxa nicke om micke. jag vaxade nickes ben fyra gånger men bara en vart bra. micke lät sin sitta kvar och vägrade ta bort den öfr han var så rädd, men till slut så lyckades vi.

imorgon har man matte prov. & ikväll när pappa kommer hem ska jag försäka övertala honom att hämta mej imorgon om jag ska till hamn.
men nu ska jag se ett avsnitt av andra avenyn och sedan ska jag plugga matte och tyska

CIAO!

fire of heaven

Ikväll så har jag och nicke vart hos han och vid 20.30 var vi med kimme och alle och vi for till alhem och tände en eld eller jag tror kimme och alle hade suttit där före. sendrog vi till nicke igen.

Måste städa rummet imorrn, ska nog börja ikväll, det är fan kläder överallt.
Imorgon ska man följa Jonna hem och träna på musikuppvärmningen. Sen har vi simning imorgon - yay. men jag hatar liv räddning!! Dockan man ska simma med dränker en känns det som, eller näe - den göre.

Men nu ska jag nog fixa rummet eller slöa här en stund.


- Just hold on..


grilla

ikväll så har man varit på vb och grillat med massa folk. Jag anna och ks åkte på icakassar ner för VB och när jess och oskar kom så gjorde jag och jess det. jess ska sova här så detta blev ett kortkort inlägg. men imorgon när jag ska äta så hoppas jag på att hinna skrva

sweet dreams are made of me

helg!<3

Sorry, för att jag inte skrev igår men efter skolan for jag ner till lassa ( BB ) med Jess till hennes nya lillebrorsa, sen åt jag där och efter det for jag till oskar med Jess, och nicke kom dit sen.

Idag så har jag haft matte prov, det gick fan rå bra, eller det känndes som det. Efter skolan för jag till stan och träffade oskar jess och emil. sen gick jag och träffade nicke, alle,jeppe, amanda, rk och räkan.

10 månader med älsk idag!

ikväll ska jess sova här men hon kommer inatt men nicke ska komma efter att han har ätit.


Jag och jess på lassaHar varit lite små kass på att lägga in bilder - jag vet!

På HKn idag hade vi bytt grupper och jag jobbade med tobbe.
Jag och Jonna satt och pratade om vad som var snyggast på killar, och vi kom fram till detta

1. Ryggen - en snygg rygg med snygga muskelr vid skulderbladen fyfan vad snygggggt!
2. armarna - Snygga armar med mycke muskler, ursch så snyggt!
3. MAGEN! mugruter ojoj vem gillar inte det ?


Och sen  fårom gärna vara lite gyllen bruna!
där fick ni min och Jonnas lista.
Jag och Jonna ska göra musikuppvärmningen själv, och emil och tim får göra en egen för jag och Jonna skulle nog klara det bättre själv, inte för att dissa tim och emil men men.
Jag skriver ikväll, hoppas det iallafall haha.

UT OCH ROA ER NU:)

Nyvaken

Jess har sovit hos mej. Igår var vi hos oskar jag hon och emil och chillade med film. Jag och jess har arit barnvakt hela natten. Tjejen sover fortfarande. Har stor lust att väcka henne. Vi ska troligen till oskar sen antar jag. Men jag skriver efter att jag har ätit.

Pusssss


ÄNTLIGEN HELG PÅ G

fick skjuss av pappa till skolan för jag lämnade min cykel på skolan igår. Dagen började med tyska. sedan hade vi svenska och sedan NO. på NOn så labbade vi eller blandade syrer och baser. Jag jobbade med Jonna. Det gick sämst haha. Efter Non hade vi lunch - potatisburgare, fyfan! Hade sedan matte och efter det HK. Vi gjorde klyft potatis och nå kött. typ det enda goda/normala vi har gjort på HKn. Sen så väntade oskar och jess på mej så när jag slutade gick vi ner till stan och träffade emil. For vid 15.00 och mötte nicke och for sedan till honom en timme.

På tyskan så skulle man rita sin idol och jag och evelina gjorde det tillsammans och vi ritade tomas di leva. Ja, vi var oseriösa - värkligen inte min idol hah.Sen på stan så gick vi fyra in på lek och hobby för jess tvunget skulle dit. haha rå kul vare iallafall=]
Sen efter jag har ätit ska jag till oskar och vi ska se film och äta godis, jag han jess och emil.
Skriver kanske ikväll annars imorgon när jag vaknar men om jess sover hos mej skriver jag imorgon när jag har ätitUT & NJUT AV HELGEN FFS!

gårdagens shit

Igår började skoldagen med hanboll med tjejerna på boll i skola. Vart armbågad av frida på högra sidan på läppen, svällde upp osv, men det syns inte. turtur. Sen så råkade jag kasta en boll på fridas huvve så man kan som säga att vi är kvitt. Sen så efter BiS så ringde Luu på min mobil (!?) Hon satt vid cyklarna vid skolan så efter jag bytt om så gick jag och träffade. Fyfan vad länge sen det var man såg henne, typ två år ? Vi var ju med varandra 24/7 förra sommarn hon jag och jess. Sen så varje rast gick jag till henne osv. Efter skolan så träffade jag Luu och alle ute sen gick dom in till skolan för att möta timmy men jag cyklade till nicke. När jag kom till han var han och Jeppe där. Sen så gick vi ut och träffade då timmy Luu och Alle. Efter vi stått och pratat en stund så gick jag och nicke till honom och åt sen gick vi ner till källarn och sjöng singstar och jag krossade honom också haha. Sen när jag kom hem så tränade jag på So sen.

GÅRDAGENGÅRDAGEN:)

RSS 2.0