Grodan torkel

Igår så var jag med Nicke efter maten eller jag fick skjuts dit och han och RK mötte mej utanför parkeringen sedan gick vi upp mot alhem. Men när vi gick förbi några radhus så såg Nicke en jättestor grodmjukisdjur och den höll i ett hjärta där det stod i love you. Grodan stod vid en dörr som ledde in till ett källarförråd och man vart tvungen att gå i en trappa för att komma ner så vi tvingade RK att hämta den och självklart tyckte jag att den var sötast i världen och den fick namnet Torkel av mig.

Sedan så bar jag på den när vi sedan mötte Timmy, Kimme, Alle och Amanda längst uppe på alhemsbacken. Kimme skulle genast hålla på och försöka förstöra grodan men lyckades inte. Vi satte grodan på Alles rygg så den fick hänga där ett tag. Sedan så gick vi iallafall in till Alle och såg på filmen som bara handlar om Björn Gustafsson, har sett den förr men den är så jävla rolig!

I mitten av filmen ungefär så kom Marcus. Amanda for vid 21.00 tiden och Timmy och Marcus skulle fara och tvärt snacka med Johan tror jag de var och vi andra skulle gå till Nicke. Jag bar såklart på min stora Torkel men jag och Alle kom på att  ta bort huvudet och tar bort nästan all bomull och sedan eldar man upp kroppen. Alle skar loss huvudet och sedan gick vi till alhemsgrillen och hällde bensin över kroppen och sedan tände vi på den. Det vart en härlig brasa iallafall, men tyvärr så måste jag nu leta efter Torkel nummer 2 nu. Jag som äntligen hade fått min Torkel. sedan så gick jag och Nicke hem till honom och såg filmen hjälp som jag såg för ett och ett halft år sedan och den är också så jävla grymt rolig. Kimme, RK och Alle skulle förbi statoil men kom sedan. Vid 22.30 fick jag skjuts hem. När jag kom hem så spelade jag wii med Samme!alle med torkels huvud på
Trackback
RSS 2.0