im done

   

så där ja, nu är man redo för party party

& MIN SAKNADE MOA ÖHLIN SKA KOMMA !!!<3<3<3<3<33<3

 
^ det var du och jag mot världen
aldrig ensamma på färden
moasimonssonöhlin
isabellsimonssonöhlin
<3

some ego photoshalv elva ??

imorse blev man väckt halv elva för att typ alla ska till VB och åka skider osv och såklart fick inte jag heller sova ut då. så man tvingade sej själv upp och gick till datorn och sedan ska man ta en dusch! kanske man piggnar till lite granna.
ska sedan ta bussen till nicke och eftersom att jag inte hann se hela filmen så har nicke lovat att vi ska se den. alle ska nog också vara med för han sovde ju där. fast just nu så orkar jag ingenting. vill bara gå upp och somna om men jag vet att det är omöjligt för mej.
aja får väll sitta och dega här ett tag då.

hoppas ni får en bättre start på morgonen än vad jag fick..

Grodan torkel

Igår så var jag med nicke efter maten eller jag fick skjuts dit och han och rk mötte mej utanför parkeringen sedan gick vi upp mot alhem. men när vi gick förbi några radhus så såg nicke en jätte stor groda och den höll i ett hjärta där det stod i love you. grodan stod vid en dörr som ledde in till ett källarförråd och man vart tvungen att gå i en trappa för att komma ner så vi tvingade rk till att hämta den och självklart tyckte jag att den var sötast i världen och den fick namnet torkel av mej. sedan så bärde jag på den när vi sedan mötte timmy, kimme, alle och amanda längst uppe på alhems backen. Kimme skulle genast hålla på och försöka förstöra grodan men lyckades inte. vi satte grodan på alles rygg så den fick hänga där ett tag. sedan så gick vi iallafall in till alle och såg på filmen som bara handlar om björn gustafsson. har sett den förr men den är så jävla rolig! fattar inte hur han kan hålla sej från att skratta till sina egna skämt, i mitten av filmen ungefär så kom marcus. amanda for vid 21.00 tiden och timmy och marcus skulle fara och tvärt snacka med Johan tror jag de var och vi andra skulle gå till nicke. Jag bärde såklart på min stora torkel men jag och alle kom på att om man tar bort huvet och tar bort nästan all bomull och sedan eldar man upp kroppen. och det gjorde vi. alle skärde loss huvudet och sedan gick vi till alhems grillen och hällde bensin över kroppen och sedan tände vi på den. det vart en härlig brasa iallafall. men tyvärr så måste jag nu leta efter torkel nummer 2 nu. ´haha, jag som äntligen hade fått min torkel. sedan så gick jag och nicke hem till han och startade filmen hjälp som jag såg för ett och ett halft år sedan och den är också så jävla grymt rolig. kimme, rk och alle skulle förbi statiol men kom sedan. vid 22.30 fick jag skjuts hem. och sen sedan när jag kom hem så spelade jag wii med samme!alle med torkela huvud på

dagens


God jul

imorse vaknade man 09.30. gick då och kollade i jul strumpan, där väntade en trisslott och godis. wilmer vann 50kr & själv vann man inget. sedan har man sett kalle anka & spelat wii. har just ätit mycket god och fet mat hah och nu äter alla vuxna och när dom är klara så blire dax för jul klapparna!!
bilder kommer i morgon, men efter som att min kamera är trasig så måste jag ta me mobilen och jag har ju inte blixt så det blir inte många bilder...
men egentligen så får vi inte sitta vid datorn så jag måste dra nu!
men jag önskar er alla
GOD JUL

ante är ett störande objekt

våran specialitet

Jag och ebba gjorde för några dagar sen "drinkar" utan alkohol ofc.
vi blandade jul must och hallonsoda från soda streamer och sedan is och andra dekorationer!
mycket gott såklart. och bilder får ni nu :)

  

mario party 08

idag så for jag ju som sakt till nicke. när jag kom dit så väntade vi på timmy, när han äntligen kom så drog vi ner till stan för att träffa amanda. träffade också jerran så han gick vi med ett tag. sen så köppte jag en kam, för min andra har gått sönder. Timmy for sedan hem till honom och jag och nicke drog till jonna för att hämta min bag med alla saker i. sedan tog vi bussen till honom. tog sedan 16.15 bussen hem.
nu när jag kom hem så åt vi middag halv nie!?? jag var utsvulten. har/ska spela wii med Jonna och sedan ska vi klä jul granen. men jag skriver nog inge mer ikväll för brorserna och kusinerna har tagit ner alla datorer och sitter nu och lanar här nere så jag ska vara snäll med wille och låta han ha datorn ikväll. Jag tror inte att jag kommer att skriva imorgon.
Få se hure blir men om inte så säger jag bara :
här vare bilder!

1. Du för omkring ett och ett halvt år sedan.


2. Din bästa vän.3. Du som busig.4. En dag du minns.5. En plats du saknar.6. Någon du litar på.7. Någon du saknar.8. Någon du älskar.9. Någon som betyder mycket.10. Någon du tycker är snäll.11. Något som är viktigt för dig.
12. Dig själv nyligen.13.Dig själv för länge sen.

WII

Idag har man varit med ebba.
vi har spelat wii osv, inte gjort nått spec.

skulle vara me nicke ikväll, men han ska vara hundvakt och kusinerna kommer ikväll så jag ska inte fara nån stanns. men ebba & molly kanske skulle ringa sen, och jonna sa jag också var välkommen om hon har lite att göra.
men jag har ju inget att skriva tyvärr. för själv har man tråkat sen ebba for hem. har seriöst inte haft ett skit att göra!
har iallafall duschat och städat rummet!

puss


sorry

förlåt för en världelös uppdatering igår. skrev inget jag vet
men jag var iallafall med ebba hela dagen och sen fastnade jag för en svensk film som gick på fyran igår kväll.

men iallafall, så imorse blev jag väckt av telefonen som ringde & det var ebba, ska vara med henne under dagen och nicke på kvällen.
ska snart gå och städa rummet,, fan vad tråkigt.
men det posetiva är att kusinerna kommer idag!
kan lägga in en bild på mej och min yngsta kusin jonna, är kanske 7-8 år, är inte helt säker.pratar med nicke i telefonen just nu,
men ska prata med han ett tag, sedan städa rummet och efter det ringer jag ebba ( óm inte hon hinner före )

puss

vinter kul

Jag ebba & molly har varit ute i det snöiga men varma vädret.
& självklart var vi framme med kameran!


ebbaholmgren

vaknade imorse 10.30. ringde då till ebba som genast kom. molly är ute och kör skoter med deras pappa men kommer väll sedan hon med.
vi har inte gjort så mycket än, men jag lovar att skriva sedan efter att jag har ätit!

take care


3 bilder från julfestenKimme=)Jag till vänster, mathilda i mitten och jonna till högerJag och mathilda

en kväll man aldrig glömmer!

dom nya skorna
Har sökt på internet efter bättre bild, men tyvärr vart jag tvungen att ta med mobilen och det är inte världens bästa bild jag vet, men tyvärr vare allt jag kunde erbjuda..

snart klara till julfesten

jonna har plattat mitt hår och jag ha noppat hennes ögonbryn
Jonna lagar just nu mat och sedan ska vi smink oss och ta på oss klänningarna osv. vi har ju köppt lika dana klänningar.
men snart ä det mat och klockan 18.20 får vi skjuts av jonnas mamma till nh. själva julfesten börjar 18.30.
men somsakt, snart mat!

JULFEEEEST

orkar inte skriva

har varit med nicke, timmy och alle ikväll
orkar inte skriva mer, är nå så jävulkt trött!
puss

kvällen

nicke kom till mej idag vod 15.30. då såg vi film och sedan så klippe vi oss. men vi klippte bara topparna. sen så fick vi skjuts av mamma till nicke vid 18.00 tiden. då åt nicke två macker och sedan gick vi över till rk där rk, kimme, marcus, timmy, alle och maria var. men maria for hem efter ett tag. sen så satt vi i rks rum och chillade. han visade två låtar som han och jag ska sjunga i han nickes och några andras band. rk ska sjunga men det var två låtar där han och jag skulle sjunga tillsammans. så vi får väll se hur det ska gå. iallafall så for jag nicke och alle till nicke vid 20.00. sen så chillade vi, dom följde mej sedan till bussen. tog då 20.45 bussen hem för mamma visste inte om hon kunde hämta mej eller inte.
men skriver imorgon för nu ska jag ta dej lungt elller kanske duscha. det är små hårstrån överallt på kroppen som sticks känns det som. och det är därför jag hatar att klippa mej haha.
 take care


bilder från gårdagens klättring

här är bilderna jag tog från klättringen igår!
har tyvärr inga bilder från den stora väggen utan bara från det dära rummtet som vi var i

    


BECK

Mathilda kom till Jonna efter ett tag. vi såg två beck filmer, pärsbrnat är ju lätt bast! och vi  åt bullar och glass till filmerna. sen så for jag och mötte nicke och vi drog ner till stan och träffade folk. sen for vi till kyrkan brevid kanal skolan för att träffa jenny och micke. det hade tydligen vart lucia grejs där också, träffade och frida edström så jag pratade me henne en stund. sen så for jag och nicke till honom men då såg jag att klockan var 15.05 så vi gick till bussen istället.

försöker nu få tag i vanessa för jag ska sova där inatt. men ska ringa på ett tag.
kanske skriver ikväll. det bror på om jag får tag i en dator hos vanessa!
Pussvanessaärligt så har jag saknat dej diabetesbarn.
men jag hoppas bara att jag kan lita på dej fullt ut.
men jag älskar dej otroligt mycke, och hoppas att
vi kan bli lika bra vänner som vi var förut.

jag och mathilda är inte friska=]

kvällen började med att man fick skuts till mathilda och då satt vi i hennes rum och klistrade hjärtan på varandras pannor. sen drog vi ut och lekte i hissar och skutsade runt varandra i andras rullstolar. vi skjusade ut varandra i snödriver och lämnade rullstolen ute. inte så snällt men kul vare. så jävla kul! sen drog vi in på konsum och lekte med frukter. och sen drog vi till stan och gick till ica och gjorde samma sak där. sen så tog jag 20.45 bussen hem. kvitto marskinen var trasig så det blev gratis buss. nicke ringde också. men nu ska jag fixa NO läxan. men ska nu he in kvällens omogna och roliga bilder, men röda pricken som vi ha i pannan är ett rött klistermärke!
gårdagens handboll

igår så sålde jag och jonna på hanbollen, typ kaffe godis och muffins. tyävrr förlorade laget vi hejade på.
ska visa bilder på fikat. gissaa om man blev sugen !?

fatta er en halv ica kasse med godis !!!

mathilda

ska snart ta 18.30 bussen till mathilda. sen så måste jag ta en tidigare buss hem så jag kan fixa NO läxan och sedan duscha, och sedan ska jag skriva om vad som hände igår på hanbollen som jag lovade. ska nu svara på kommentarer och sedan göra mej i ordning. och om jag hinner så blire väll lite TV haha.
puss

back from the town

när jag kom till stan så kom nicke och mötte mej på torget och vi gick till micke, jenny och mange. sen så gick vi runt, runt. Jag, nicke, micke och jenny for iallafall till frasses och jenny och micke beställde en stor stripps. sen gick vi ännu mer runt. efter ett tag kom thea. sen for vi vid 14.15 tiden till nicke, men jag oich jenny gick en bra bit framför alla andra och vi trodde att mopparna var i nickes garage så vi gick dit och sen ringde nicke och undrade vars vi var, och när jag beerättade vars vi var så undrade han vad vi gjorde där. han berättade då att mopparna var utanför honom så det var bara för mej och jenny att gå tillbaka. sen när micke, jenny och mange hade dragit så for jag till nicke och upptäckte att bussen som jag skulle ta ( 15.45 ) gick om 10 minuter så nicke följde med mej till busshållsplatsen och sen tog jag bussen hem.

ikväll ska jag nog vara med nicke, micke och jenny. får väll se vad som händer.
men nu har jag tyvärr inge mer att skriva om

take care


kasta snöbollarikväll så har jag varit med alle och nicke. tog 16.45 bussen till nicke. efter ett tag kom alle, och då drog vi ut en stund sen fick vi skjuts av nickes pappa hem till mej. då spelade vi wii och sen sjöng vi singstar. efter ett tag så drog vi ut och kastade snöbollar osv. inte för att vara taskig eller nått men vi tjejer är ju inte lika bra på att kasta snöbollar som killar så alle och nicke lärde mej tekniken, det hjälpte pyttelite. får väll träna på vägen om jag t.ex ska gå till nicke. mina fingrar domnade bort efter ett tag. men nu så ska jag ta och sova!

godnatt

duktigt

Har nu städat mitt rum, och gjort matte läxan, hk läxan och No läxan. men jag kunde inte alla frågerna på matte läxan så vi får väll se hure går. men jag ska nog ta en härlig varm dusch nu. sen så får vi väll se när nicke kommer för hans moppe gick tydligen sönder =/
men ska som sakt duscha nu, puss


byxernahittade dessa byxer på bikboks hemsida, dem vär jävligt häftiga tycker jag iallafall, sen kan man ju ha något under.
kostar 699kr

plugga till prov..

Kom just hem. har varit med nicke, alle och rk. men efter ett tag for jag och nicke hem till honom och såg film och tog det lungt. ska snart plugga tyska och sen klockan 21.55 blire boston te party såklart, ( eller hure nu stavas =] ) men nu ska jag ta fram dom dära äckliga tyska böckerna och sätta mej vid tvn och plugga.

pluggapluggaplugga - som vanligt.
..


^ boviken skulle inte sitta fel nu alltså.
sommarsommarsommar!!!!!!!!!

RSS 2.0